Εικόνα Παναγία Αγγέλων Επιμεταλλωμένη 27x23cm

More Information
DescriptionΕπιμεταλλωμένη Εικόνα Παναγία Αγγέλων Δίχρωμη
AttributesΕικόνα Εφαρμοσμένη σε Ξύλο με Βελούδινη Επένδυση και Στολισμένη με Χρωματιστούς Λίθους
Διαστάσεις Προϊόντος27 x 23 x 2 cm
MaterialΠολυεστερική Σύνθετη Ρητίνη
OriginΕλληνικό Προϊόν ✅

Delivery In: Available

In stock
Item Code
A-003-B1-3001
€39.90
Overview

Alternatively we suggest you

Εικόνα Παναγία Αγγέλων Επιμεταλλωμένη

Η δίχρωμη Επιμεταλλωμένη Εικόνα Υπεραγία Θεοτόκος Αγγέλων φιλοτεχνείται από συνθετικές πολυεστερικές ρητίνες και κατασκευάζεται στην χώρα μας από έμπειρους Έλληνες τεχνίτες. 

Η εικόνα είναι διακοσμημένη με  χρωματιστούς λίθους, διαθέτει περιμετρικά το σχέδιο της αμπέλου και είναι εφαρμοσμένη σε ξύλο με κόκκινη βελούδινη επένδυση.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Παναγία Βασίλισσα Αγγέλων

Μία ακόμα ονομασία προστέθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας μας, της «Βασίλισσας», της μοναδικής Ιεράς Εικόνας που βρίσκεται στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου των Αγίων Αναργύρων Μουζακίου Καρδίτσας, η οποία απεικονίζει την Παναγία ως Βασίλισσα και τον Χριστό όρθιο να της φορεί το στέμμα με επιγραφή η οποία λέγει: «Και επιθυμήσει ο Βασιλεύς του κάλλους σου» ενώ από την μεριά της Παναγίας επιγράφεται: «Παρέστη η Βασίλισσά σου εκ δεξιών σου εν ιματισμώ διαχρύσω Περιβεβλημένη, Πεποικιλμένη». Γι’ αυτό και Ονομάστηκε Βασίλισσα, από τον στίχο του ψαλμού 44 του βασιλιά Δαυίδ. Είναι η μοναδική Ιερά Εικόνα η οποία αποδίδει αγιογραφικά, την τιμή που αποδίδεται στο πρόσωπο της Μητέρας του Κυρίου, μετά την Κοίμηση και Μετάστασή Της στους Ουρανούς. Εορτάζει και πανηγυρίζει στις 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοιμήσεως και μεταστάσεως της Θεοτόκου.

Η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη της στις 15 Αυγούστου

© Τα κείμενα επιμελήθηκαν αποκλειστικά για την ιστοσελίδα www.ekivotos.com και προστατεύονται νομικά. Η κάθε αναπαραγωγή τους για εμπορικούς σκοπούς εκλαμβάνεται ως αθέμιτος ανταγωνισμός και διώκεται ποινικά.

Εικόνα Παναγία Αγγέλων Συνθετική

Write Your Own Review
You're reviewing:Εικόνα Παναγία Αγγέλων Επιμεταλλωμένη 27x23cm

We found other products you might like!