Λαμπάδα Παίκτης με Αυθεντική Μπάλα Αντετοκούνμπο

More Information
DescriptionΠασχαλινή Λαμπάδα Παίκτης με Αυθεντική Πλαστική Μπάλα Αντετοκούνμπο και Διακοσμητικό Τοίχου σε Σχέδιο Παίχτης
AttributesΛαμπάδα Στολισμένη στα χρώματα του Μιλγουόκι με Ξύλινο Διακοσμητικό Τοίχου Παίχτης. Συνοδεύεται από Σακούλα Δώρου
ΎψοςΛαμπάδα 42 cm
Διαστάσεις ΠροϊόντοςΠλαστική Μπάλα size 2 (Διαμέτρου 14cm). Πλήρη Δικαιώματα "Star-Toys"
MaterialΚατάλληλο για Παιδιά ✅

Delivery In: Sold Out

In stock
Item Code
L-001-00447
Special Price €19.90 Regular Price €25.00

Alternatively we suggest you

Πασχαλινή Λαμπάδα Παίχτης με Αυθεντική Μπάλα Αντετοκούνμπο

Η Πασχαλινή λαμπάδα Παίχτης από την Κιβωτός συνοδεύεται από αυθεντική πλαστική μπάλα του Αντετοκούνμπο. Δωρίστε στο βαφτιστήρι σας την μπάλα του αγαπημένου του παίχτη και χαρίστε του στιγμές παιχνιδιού, χαράς και πολλά καλάθια!

Περιέχει επίσης ξύλινο κρεμαστό τοίχου Παίχτης που μπορεί να διακοσμήσει τον χώρο του παιδικού δωματίου δίνοντας μια πολύχρωμη νότα ζωντάνιας!

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Η Ανάσταση

Η Ανάσταση του Χριστού, δηλώνει την αρχή της νέας δημιουργίας του καινούργιου κόσμου που προσφέρει ο Θεός στην ανθρωπότητα. Κι ο καινούργιος κόσμος δεν έχει καμιά σχέση με την οσμή της φθοράς, τον τρόμο του θανάτου και τις εχθρικές εκδηλώσεις του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο, αλλ’ είναι ζωή αγάπης, ζεστασιάς και ελπίδας.

Η Ανάσταση του Χριστού είναι μήνυμα ελπίδας και ζωής. Το μήνυμα αυτό με το κήρυγμα της Εκκλησίας απευθύνεται στον άνθρωπο κάθε εποχής και μαρτυρεί την ανεξάντλητη αγάπη του Θεού ο οποίος, παρά τις θανατηφόρες ενέργειες των ανθρώπων, τους καλεί συνεχώς στη ζωή και στον κόσμο της Αναστάσεως.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Πάσχα στην Ζάκυνθο

Το «ζακυνθινό μεγαλοβδόμαδο» είναι γεμάτο έθιμα που στο νησί αποκαλούνται «αντέτια». Από αυτά, ξεχωρίζουν τα άσπρα περιστέρια που αφήνει ο ιερέας κατά την Πρώτη Ανάσταση, ενώ οι νοικοκυρές ρίχνουν πήλινα κανάτια από τα μπαλκόνια, κατά τις προσταγές ενός εθίμου, αντίστοιχου με αυτό της Κέρκυρας. Το Ευαγγέλιο της Ανάστασης ψάλλεται με τον ιδιαίτερο «μουσικό» τρόπο της Επτανησιακής παράδοσης, ενώ η Αναστάσιμη ακολουθία πραγματοποιείται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μόνο στον Άγιο Μάρκο. Οι υπόλοιπες εκκλησίες αρκούνται στο χαρμόσυνο χτύπημα της καμπάνας και πραγματοποιούν την ακολουθία το πρωί της Κυριακής.

Πασχαλινή Λαμπάδα Παίχτης με Αυθεντική Μπάλα ΑντετοκούνμποWrite Your Own Review
You're reviewing:Λαμπάδα Παίκτης με Αυθεντική Μπάλα Αντετοκούνμπο

We found other products you might like!