Πασχαλινή Λαμπάδα Star Wars Λούτρινο Κουκλάκι Finn

More Information
DescriptionΠασχαλινή Λαμπάδα Star Wars με δώρο Αυθεντικό Λούτρινο Κουκλάκι Finn της Σειράς
AttributesΛαμπάδα Στολισμένη με Χρυσά και Λευκά Κορδελάκια
ΧρώμαΛαμπάδα Λευκή
Διαστάσεις Προϊόντος45 x 9 x 3 cm
MaterialΚατάλληλο για Παιδιά ✅

Delivery In: Available

In stock
Item Code
L-001-00088
Special Price €13.90 Regular Price €18.50
Overview

Alternatively we suggest you

Πασχαλινή Λαμπάδα Star Wars Λούτρινο Κουκλάκι Finn

Η Πασχαλινή Λαμπάδα Star Wars λούτρινο κουκλάκι Finn αποτελεί μια όμορφη και οικονομική επιλογή για όποιον νονό θέλει να χαρίσει ένα δώρο στο βαφτιστήρι του. Το λούτρινο κουκλάκι είναι κατασκευασμένο από προϊόντα και που το καθιστούν κατάλληλο για παιδιά. Ένα δώρο με συλλεκτική αξία, που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της σειράς όλων των ηλικιών! Μαζί με την λαμπάδα συμπεριλαμβάνεται το κουτί συσκευασίας, κόκκινη πασχαλινή σακούλα και κυπελλάκι για να μην στάζει κατά την διάρκεια της καύσης του.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Το Κερί 

Το άναμα του κεριού είναι μια σημαντική κίνηση του ανθρώπου στην αναζήτηση του Θείου και στην επικοινωνία του με τον Θεό. Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης παραθέτει έξι συμβολισμούς και λόγους για τους οποίους ανάβουμε το κερί: 1) Για να δοξάζουμε το Θεό, ο οποίος είναι το Φως "Εγώ ειμί το Φως του κόσμου", (Ιωάνν. 8, 12), 2) Για να διαλύουμε το σκοτάδι της νύχτας και να διώχνουμε μακριά το φόβο που προκαλεί το σκοτάδι, 3) Για να δείχνουμε την εσωτερική χαρά της ψυχής μας, 4) Για να αποδίδουμε τιμή στους αγίους της πίστεώς μας, μιμούμενοι τους Χριστιανούς των πρώτων αιώνων, που άναβαν κεριά στους τάφους των μαρτύρων, 5) Για να συμβολίζουμε τα καλά μας έργα κατά το Κυριακόν Λόγιον "ούτω λαμψάτω το φως υμών έμπροσθεν των ανθρώπων" και 6) Για να συγχωρηθούν οι αμαρτίες όσων ανάβουμε τα κεριά και εκείνων υπέρ των οποίων τα ανάβουμε».

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «Το κερί βγάζει φλόγα και η φλόγα εκπέμπει φως. Το φως αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της λατρείας μας. Καλούμαστε να γίνουμε φως γιατί Εκείνος είναι το Φως. 

Πασχαλινή Λαμπάδα Star Wars Λούτρινο Κουκλάκι Finn

Write Your Own Review
You're reviewing: Πασχαλινή Λαμπάδα Star Wars Λούτρινο Κουκλάκι Finn

We found other products you might like!