Πολιτική Επιστροφών

Σε οποιαδήποτε περίπτωση από τις παρακάτω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να αναλάβουμε εμείς να στείλουμε την Courier στον χώρο σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού για την παραλαβή του πακέτου σας.

 

Πώς μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου σε περίπτωση που παραλάβω λάθος προϊόν ή  λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό ή/και φθαρμένο προϊόν ;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά έξοδα τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή του τιμήματος που καταβάλλατε για αυτά σε όλες τις περιπτώσεις που η “Εκκλησιαστικά Κιβωτός” με αποδεδειγμένη την υπαιτιότητά της σας απέστειλε ελαττωματικό ή/και φθαρμένο προϊόν, λάθος προϊόν,  λάθος ποσότητα ή προϊόν σε κακή συσκευασία με αποτέλεσμα την θραύση του κατά την μεταφορά του προς τον πελάτη.

 

Πώς μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου σε περίπτωση που δεν την επιθυμώ για προσωπικούς λόγους ; (π.χ. δεν υπολόγισα σωστά τις διαστάσεις, δεν μου άρεσε από κοντά, κτλ.)

Επιπλέον έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία σας μέσα σε 14 (δεκατέσσερις) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της χωρίς καμία δικαιολογία προς την επιχείρηση. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή της παραγγελίας θα επιβαρύνει τον πελάτη και θα είναι ισάξιο με το κόστος της αρχικής αποστολής της προς αυτόν.

Δεν έχετε το δικαίωμα για υπαναχώρηση μόνο στην περίπτωση που το προϊόν έχει κατασκευαστεί κατά παραγγελία αποκλειστικά για εσάς.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Επιστροφής

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, στην αρχική κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρης και χωρίς φθορές. Επίσης είναι απαραίτητο το προϊόν να επιστραφεί μαζί με τα φορολογικά έγγραφα που το συνοδεύουν και αποδεικνύουν την συναλλαγή (πχ Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, κτλ.). Αν το προϊόν δεν βρίσκεται στην προαναφερθήσα κατάσταση ή δεν το συνοδεύουν τα φορολογικά έγγραφά του, τότε η επιστροφή του δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.


Για οποιαδήποτε απορία έχετε θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας.