Κολώνια 60° με Άρωμα Σμύρνα

More Information
DescriptionΚολώνια Γενικής Χρήσης με Άρωμα Σμύρνα
AttributesΚολώνια 60 Βαθμών σε Πλαστικό Μπουκάλι
OriginΕλληνικό Προϊόν ✅
ΣυσκευασίαΑρχική Τιμή ΈκπτωσηΤελική Τιμή
500 ml 10,00 € 21% 7,90 €
1000 ml 18,50 € 25% 13,90 €
More Information
DescriptionΚολώνια Γενικής Χρήσης με Άρωμα Σμύρνα
AttributesΚολώνια 60 Βαθμών σε Πλαστικό Μπουκάλι
OriginΕλληνικό Προϊόν ✅

Delivery In: Available

In stock
Item Code
B-059-05297
As low as €7.90 Regular Price €10.00

Κολώνια 60° με Άρωμα Σμύρνα

Κολώνια Εκκλησίας 60° με Άρωμα Σμύρνα σε Πλαστικό Μπουκάλι. Παράγεται σε συσκευασία των 500 ή 1000ml.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αρωματισμό των εικόνων αλλά και γενικότερα στον χώρο της εκκλησίας. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γενικές χρήσεις στην οικία. Παρασκευάζεται στην χώρα μας από Έλληνες Χημικούς και πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Άγιο Μύρο

Το Άγιο Μύρο είναι το αποτέλεσμα της ανάμειξης λαδιού και ακόμη 57 είδη αρωματικών ελαίων, δρογών και φαρμακευτικών φυτών. Αυτό παρασκευάζεται κάθε 10 χρόνια περίπου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και ύστερα στέλνεται στις ορθόδοξες εκκλησίες της επικράτειας για να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της τελετής του χρίσματος, που τελείται μετά τη βάπτιση. Αλλιώς ονομάζεται «έλαιον ευχαριστίας», «έλαιον χρίσεως», «χρίσμα ευχαριστίας», «χρίσμα επουράνιον». Επομένως κατά τη βάπτιση ο χριστιανός λαμβάνει το χρίσμα και γίνεται συμμέτοχος του Θανάτου και της Ανάστασης του Χριστού και θα απολαύσει τη βασιλεία των ουρανών σύμφωνα με τις Γραφές. Η παρασκευή του είναι πολύωρη και καλά μελετημένη.

Από τον 2ο αι. έχουμε την παρασκευή Αγίου Μύρου, οπότε και η επέκταση του χριστιανισμού σε πολλά κράτη. Έτσι λόγω κάποιων δυσκολιών που αντιμετώπιζαν οι Απόστολοι στην μεταφορά τους, το Άγιο Μύρο μεταφερόταν σε αυτά για να χρίσει νέους ορθοδόξους, διότι πριν τελούσαν το μυστήριο μόνο αυτοί (οι Απόστολοι) οι οποίοι είχαν δεχθεί την επιφοίτηση του Αγίου Πνέυματος. Το προνόμιο στις μέρες μας έχουν οι Πατριάρχες και ο Οικουμενικός Πατριάρχης για λόγους διοίκησης και σωστής διαχείρισης των εκκλησιών.

Κολώνια 60° με Άρωμα Σμύρνα

Write Your Own Review
You're reviewing:Κολώνια 60° με Άρωμα Σμύρνα

We found other products you might like!