Μαγνητάκι Άγιος Στέφανος

More Information
DescriptionΕλαστικό Μαγνητάκι με Παράσταση Εικόνας
Διαστάσεις Προϊόντος9 x 5 cm
MaterialΠλαστικοποίηση Επικολλημένη σε Φύλλο Μαγνήτη
Βάρος Προϊόντος10 gr
OriginΕλληνικό Προϊόν ✅
More Information
DescriptionΕλαστικό Μαγνητάκι με Παράσταση Εικόνας
Διαστάσεις Προϊόντος9 x 5 cm
MaterialΠλαστικοποίηση Επικολλημένη σε Φύλλο Μαγνήτη
Βάρος Προϊόντος10 gr
OriginΕλληνικό Προϊόν ✅

Delivery In: Available

In stock
Item Code
A-001-A5-0360
Special Price €0.79 Regular Price €1.00
  • Buy 20 for €0.69 each and save 13%
  • Buy 100 for €0.50 each and save 37%

Alternatively we suggest you

Μαγνητάκι Άγιος Στέφανος

Το Μαγνητάκι με παράσταση Άγιος Στέφανος είναι πλαστικοποιημένο βαρύ χαρτί επικολλημένο σε φύλλο μαγνήτη. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και μπορεί να κολληθεί σε μεταλλικές επιφάνειες (π.χ. ψυγείο). Επιπλέον λόγω της εύκαμπτης μορφής του μπορεί να κρατηθεί σαν φυλαχτό (π.χ. μέσα σε τσάντες, πορτοφόλια, κτλ.) χωρίς να ενοχλεί, καθώς είναι μαλακό. Επίσης είναι κατάλληλο ως ένα οικονομικό δώρο βάπτισης μαζί με την μπομπονιέρα.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Ο Άγιος Στέφανος

Ήταν ένα από τους διακεκριμένους μεταξύ των επτά διακόνων, που εξέλεξαν οι πρώτοι χριστιανοί για να επιστατούν στις κοινές τράπεζες των αδελφών, ώστε να μη γίνονται λάθη. Αν και κουραστική η δουλειά του επιστάτη για τόσους αδελφούς, παρ’ όλα αυτά έβρισκε χρόνο και δύναμη για να κηρύττει το Ευαγγέλιο του Χριστού. Ο Στέφανος, ο οποίος ήταν γεμάτος πίστη και χάρισμα ευγλωττίας, έκανε μεταξύ του λαού μεγάλα θαύματα, που προκαλούσαν κατάπληξη και αποδείκνυαν την αλήθεια του χριστιανικού κηρύγματος.

Οι Ιουδαίοι όμως καθώς ήταν προκατειλημμένοι, εξαπέλυσαν συκοφάντες ανάμεσα στο λαό που διέδιδαν ότι άκουσαν το Στέφανο να βλασφημεί το Μωυσή και το Θεό. Με αφορμή λοιπόν αυτές τις συκοφαντίες άρπαξαν με μίσος τον Στέφανο και τον οδήγησαν μπροστά στο συνέδριο, προφασιζόμενοι ότι θα απολογηθεί. Η απολογία του Στεφάνου υπήρξε πρότυπο τόλμης και θάρρους. Χωρίς να φοβηθεί εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των Ιουδαίων. Και από υπόδικος ορθώθηκε θυελλώδης ελεγκτής και κατήγορος. Τότε ακράτητοι από το μίσος οι Ιουδαίοι, τον έσυραν έξω από την πόλη όπου και τον θανάτωσαν με λιθοβολισμό. Τελευταία φράση του Στεφάνου ήταν « Κύριε μη λογαριάσεις σε αυτούς την αμαρτία αυτή».

Η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του στις 27 Δεκεμβρίου

© Τα κείμενα επιμελήθηκαν αποκλειστικά για την ιστοσελίδα www.ekivotos.com και προστατεύονται νομικά. Η κάθε αναπαραγωγή τους για εμπορικούς σκοπούς εκλαμβάνεται ως αθέμιτος ανταγωνισμός και διώκεται ποινικα.

Μαγνητάκι Άγιος Στέφανος

Write Your Own Review
You're reviewing:Μαγνητάκι Άγιος Στέφανος

We found other products you might like!