Πασχαλινή Λαμπάδα Αεροπλάνο Boeing

More Information
DescriptionΠασχαλινή Λαμπάδα με Δώρο Αεροπλάνο Τριβής που Κινείται με Ώθηση προς τα πίσω με ήχο και φως.
AttributesΛαμπάδα Κυλινδρική Στολισμένη με Πολύχρωμη Κορδέλα
ΧρώμαΛαμπάδα Λευκή
Διαστάσεις Προϊόντος45 x 9 x 3 cm
MaterialΚατάλληλο για Παιδιά ✅

Delivery In: Available

In stock
Item Code
L-001-00092
Special Price €13.90 Regular Price €18.50

Alternatively we suggest you

Πασχαλινή Λαμπάδα Αεροπλάνο Boeing

Η Πασχαλινή Λαμπάδα με Αεροπλάνο Boeing αποτελεί μια όμορφη και οικονομική επιλογή για όποιον νονό θέλει να χαρίσει ένα δώρο στο βαφτιστήρι του. Το αεροπλανάκι διαθέτει σύστημα τριβής που του επιτρέπει να κινήθει με ήχος και φως, με κατάλληλη ώθηση προς τα πίσω. Δωρίστε ένα όμορφο παιχνίδι στο βαφτιστήρι σας που θα του χαρίσει ώρες διασκέδασης για να ξεχωρίσετε! Μαζί με την λαμπάδα συμπεριλαμβάνεται το κουτί συσκευασίας και κόκκινη πασχαλινή σακούλα

Το παιχνίδι λειτουργεί με 3 μπαταρίες τύπου AG13.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Η Λαμπάδα

Το έθιμο της λαμπάδας διαμορφώθηκε κατά τα πρώτα χριστιανικά χρόνια. Τότε οι νεοφώτιστοι βαπτίζονταν είτε το βράδυ της Ανάστασης ή την Κυριακή του Πάσχα. Η λαμπάδα στα χρόνια εκείνα είχε δυο συμβολισμούς. Πρώτον συμβόλιζε τον φωτισμό της ψυχής του νεοφώτιστου με την αποδοχή του νέου φωτός του Χριστού. Δεύτερον συμβόλιζε, το φως που έφερε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός επειδή νίκησε την φθορά και τον θάνατο με την Ανάσταση Του.

Κατά το πέρασμα των χρόνων οι νεοφώτιστοι έπαψαν σιγά σιγά να βαπτίζονται κατά το βράδυ της Ανάστασης ή την Κυριακή του Πάσχα. Έτσι σταδιακά η Ορθόδοξη Εκκλησία κράτησε τον δεύτερο συμβολισμό της Πασχαλινής Λαμπάδας που έχουμε έως σήμερα.
Κατά τη Μεγάλη Παρασκευή στην περιφορά του Επιταφίου κρατάμε λαμπάδες που έχουν καφέ ή σκούρο κόκκινο χρώμα. Το χρώμα αυτό που έχουν οι λαμπάδες συμβολίζει το πένθος των πιστών για τα Άγια και Φρικτά Πάθη του Χριστού.

Πασχαλινή Λαμπάδα Αεροπλάνο Boeing

Write Your Own Review
You're reviewing:Πασχαλινή Λαμπάδα Αεροπλάνο Boeing

We found other products you might like!