Σημαία Αγία Ειρήνη

More Information
DescriptionΣημαία Αγίας Ειρήνης Σταμπωτή με Ανεξίτηλα Χρώματα
AttributesΑντιανεμικό Δίχτυ Διπλής Ραφής Ενισχυμένο με 4 Γαζιά και Σιρίτι Κρίκο
Βάρος Προϊόντος110 gr/m²
MaterialΠολυεστερικό Σημαιόπανο
OriginΕλληνικό Προϊόν ✅
Διάσταση ΣημαίαςΤιμή
25 x 18 cm4,90 €
50 x 30 cm7,90 €
75 x 50 cm11,90 €
100 x 70 cm19,90 €
150 x 100 cm33,90 €
200 x 120 cm49,90 €
250 x 150 cm69,90 €
300 x 180 cm89,90 €

Delivery In: 3-7 ημέρες

In stock
Item Code
H-573-AG-0013
As low as €4.90

Alternatively we suggest you

Σημαία Αγία Ειρήνη

Σημαία Αγία Ειρήνη για εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Ονομάζεται Αντινανεμική λόγω της μεγάλης αντοχής της στον άνεμο. Το δίχτυ της είναι διπλής ραφής και ενισχυμένο με 4 γαζιά και σιρίτι κρίκο. Η σημαία είναι σταμπωτή που σημαίνει ότι τα χρώματά της είναι ανεξίτηλα. Κατασκευάζεται στην χώρα μας από πολυεστερικό ύφασμα των 110 gr/m² σε 8 διαστάσεις.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να γαζωθεί χρυσό κρόσσι περιμετρικά της σημαίας.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Ειρήνη η Μεγαλομάρτυς

Η αγία μεγαλομάρτυς Ειρήνη έζησε τον 4ο αιώνα μ.Χ. Ήταν θυγατέρα του έπαρχου Λικινίου, που ήταν βασιλιάς κάποιου μικρού βασιλείου. Καταγόταν από την πόλη Μαγεδών και αρχικά ονομαζόταν Πηνελόπη. Όταν έγινε έξι ετών, ο πατέρας της Λικίνιος την ανέθεσε στο σοφό δάσκαλο Απελλιανό ο οποίος και δίδαξε στην Πηνελόπη τη θύραθεν σοφία (αρχαιοελληνική). Στο Χριστιανισμό ελκύσθηκε από τη θεραπαινίδα που είχαν ορίσει οι γονείς της για αυτή, ενώ βαπτίσθηκε και έλαβε το όνομα Ειρήνη από τον ιερέα Τιμόθεο.

Μόλις ο Λικίνιος έμαθε ότι η κόρη του έγινε Χριστιανή διέταξε να τη δέσουν στα πόδια ενός αλόγου για να βασανιστεί. Αλλά από θαύμα, το άλογο στράφηκε εναντίον του και σκότωσε εκείνον. Μεγάλη ήταν η σύγχυση των παρευρισκομένων, αλλά η Ειρήνη τούς καθησύχασε κι αφού προσευχήθηκε με θέρμη, ο πατέρας της αναστήθηκε. Τότε βαπτίσθηκαν όλοι Χριστιανοί.

Κατόπιν η Ειρήνη πήγε στην Καλλίπολη του Ελλησπόντου, όπου βασίλευε ο Νουμεριανός. Εκεί βασανίστηκε αλλά εξήλθε από όλες τις δοκιμασίες εντελώς αβλαβής. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσέλθουν στην πίστη του Χριστού πολλοί εθνικοί.

Στην πόλη Μεσημβρία της Θράκης η αγία Ειρήνη θανατώθηκε, αλλά με τη δύναμη του Θεού αναστήθηκε και είλκυσε στην χριστιανική πίστη το διοικητή και ολόκληρο το λαό.

Τέλος, η αγία κατέφυγε μαζί με το δάσκαλό της Απελλιανό στην Έφεσο της Μικράς Ασίας, όπου διέμεινε επιτελώντας πολλά θαύματα και τιμώμενη ως αληθινή ισαπόστολος, έως την ημέρα της κοιμήσεως της, το 315 μ.Χ.

Η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη της στις 5 Μαΐου

© Τα κείμενα επιμελήθηκαν αποκλειστικά για την ιστοσελίδα www.ekivotos.com και προστατεύονται νομικά. Η κάθε αναπαραγωγή τους για εμπορικούς σκοπούς εκλαμβάνεται ως αθέμιτος ανταγωνισμός και διώκεται ποινικά.

Εικόνα Αγία Ειρήνη

Write Your Own Review
You're reviewing:Σημαία Αγία Ειρήνη

We found other products you might like!