Πασχαλινή Κυλινδρική Λαμπάδα Κρεμαστό Τοίχου Σχέδιο Ποντιακή Λύρα

More Information
DescriptionΠασχαλινή Κυλινδρική Λαμπάδα με Κρεμαστό Τοίχου σε Σχέδιο Ποντιακή Λύρα
AttributesΛαμπάδα Κυλινδρική Στολισμένη με Κλειδί του Σολ και με Κρεμαστό Τοίχου από Ξύλο MDF
ΎψοςΛαμπάδα 26 cm
Διαστάσεις Προϊόντος41 x 13,5 cm
MaterialΚατάλληλο για Παιδιά ✅

Delivery In: Available

In stock
Item Code
L-001-00329
Special Price €13.90 Regular Price €18.50

Alternatively we suggest you

Πασχαλινή Κυλινδρική Λαμπάδα με Κρεμαστό Τοίχου Σχέδιο Ποντιακή Λύρα

Η Πασχαλινή λαμπάδα με κρεμαστό τοίχου είναι μια πολύ όμορφη και οικονομική επιλογή για όποιον νονό θέλει να χαρίσει ένα διαχρονικό δώρο στο βαφτιστήρι του. Το κρεμαστό τοίχου με emoji μπορεί να διακοσμήσει τον χώρο του παιδικού δωματίου δίνοντας μια πολύχρωμη νότα ζωντάνιας!

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Πάσχα στην Ζάκυνθο

Το «ζακυνθινό μεγαλοβδόμαδο» είναι γεμάτο έθιμα που στο νησί αποκαλούνται «αντέτια». Από αυτά, ξεχωρίζουν τα άσπρα περιστέρια που αφήνει ο ιερέας κατά την Πρώτη Ανάσταση, ενώ οι νοικοκυρές ρίχνουν πήλινα κανάτια από τα μπαλκόνια, κατά τις προσταγές ενός εθίμου, αντίστοιχου με αυτό της Κέρκυρας. Το Ευαγγέλιο της Ανάστασης ψάλλεται με τον ιδιαίτερο «μουσικό» τρόπο της Επτανησιακής παράδοσης, ενώ η Αναστάσιμη ακολουθία πραγματοποιείται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μόνο στον Άγιο Μάρκο. Οι υπόλοιπες εκκλησίες αρκούνται στο χαρμόσυνο χτύπημα της καμπάνας και πραγματοποιούν την ακολουθία το πρωί της Κυριακής.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Η Ανάσταση

Η Ανάσταση του Χριστού, δηλώνει την αρχή της νέας δημιουργίας του καινούργιου κόσμου που προσφέρει ο Θεός στην ανθρωπότητα. Κι ο καινούργιος κόσμος δεν έχει καμιά σχέση με την οσμή της φθοράς, τον τρόμο του θανάτου και τις εχθρικές εκδηλώσεις του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο, αλλ’ είναι ζωή αγάπης, ζεστασιάς και ελπίδας.

Η Ανάσταση του Χριστού είναι μήνυμα ελπίδας και ζωής. Το μήνυμα αυτό με το κήρυγμα της Εκκλησίας απευθύνεται στον άνθρωπο κάθε εποχής και μαρτυρεί την ανεξάντλητη αγάπη του Θεού ο οποίος, παρά τις θανατηφόρες ενέργειες των ανθρώπων, τους καλεί συνεχώς στη ζωή και στον κόσμο της Αναστάσεως.

Πασχαλινή Κυλινδρική Λαμπάδα με Κρεμαστό Τοίχου Σχέδιο Ποντιακή Λύρα

Write Your Own Review
You're reviewing:Πασχαλινή Κυλινδρική Λαμπάδα Κρεμαστό Τοίχου Σχέδιο Ποντιακή Λύρα

We found other products you might like!