Πασχαλινή Λαμπάδα Τετράγωνη Διακοσμητικό Τοίχου Αμαξάκι

More Information
DescriptionΠασχαλινή Λαμπάδα με Δώρο Ξύλινο Διακοσμητικό Τοίχου με Σχέδιο Αμαξάκι
AttributesΛαμπάδα Τετράγωνη Στολισμένη με Κόκκινες, Μπλε και Κίτρινες Γιρλάντες
ΧρώμαΛαμπάδα Λευκή
Διαστάσεις Προϊόντος41 x 14 cm
MaterialΚατάλληλο για Παιδιά ✅

Delivery In: Available

In stock
Item Code
L-001-00319
Special Price €11.90 Regular Price €15.00

Alternatively we suggest you

Πασχαλινή Λαμπάδα Τετράγωνη Διακοσμητικό Τοίχου Αμαξάκι

Η Πασχαλινή λαμπάδα τετράγωνη με διακοσμητικό τοίχου με σχέδιο αμαξάκι αποτελεί μια όμορφη και οικονομική επιλογή για όποιον νονό θέλει να χαρίσει ένα δώρο στο βαφτιστήρι του που θα τον κάνει να ξεχωρίσει. Το διακοσμητικό είναι κατασκευασμένο από οικολογικά προϊόντα που το καθιστούν κατάλληλο για παιδιά. Είναι το ιδανικό δώρο για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου δίνοντας μια πολύχρωμη νότα! Μαζί με την λαμπάδα συμπεριλαμβάνεται σακούλα συσκευασίας.

━━━━━━━━━▼━━━━━━━━━

Το Κερί 

Το άναμα του κεριού είναι μια σημαντική κίνηση του ανθρώπου στην αναζήτηση του Θείου και στην επικοινωνία του με τον Θεό. Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης παραθέτει έξι συμβολισμούς και λόγους για τους οποίους ανάβουμε το κερί: 1) Για να δοξάζουμε το Θεό, ο οποίος είναι το Φως "Εγώ ειμί το Φως του κόσμου", (Ιωάνν. 8, 12), 2) Για να διαλύουμε το σκοτάδι της νύχτας και να διώχνουμε μακριά το φόβο που προκαλεί το σκοτάδι, 3) Για να δείχνουμε την εσωτερική χαρά της ψυχής μας, 4) Για να αποδίδουμε τιμή στους αγίους της πίστεώς μας, μιμούμενοι τους Χριστιανούς των πρώτων αιώνων, που άναβαν κεριά στους τάφους των μαρτύρων, 5) Για να συμβολίζουμε τα καλά μας έργα κατά το Κυριακόν Λόγιον "ούτω λαμψάτω το φως υμών έμπροσθεν των ανθρώπων" και 6) Για να συγχωρηθούν οι αμαρτίες όσων ανάβουμε τα κεριά και εκείνων υπέρ των οποίων τα ανάβουμε».

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «Το κερί βγάζει φλόγα και η φλόγα εκπέμπει φως. Το φως αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της λατρείας μας. Καλούμαστε να γίνουμε φως γιατί Εκείνος είναι το Φως. 

Πασχαλινή Λαμπάδα Τετράγωνη Διακοσμητικό Τοίχου Αμαξάκι
Write Your Own Review
You're reviewing:Πασχαλινή Λαμπάδα Τετράγωνη Διακοσμητικό Τοίχου Αμαξάκι

We found other products you might like!